Surfguidning på Fuerteventura och Lanzarote

Du har en veckas semester och du vill surfa så många bra vågor som möjligt, men du vet inte vart de finns?

Tack vare vår mångåriga erfarenhet av Kanarieöarna – speciellt Fuerteventura och Lanzarote– kan vi guida dig till de bästa surfspotsen för dagen. Du kommer att bli överraskad av hur många oupptäckta surfspots det finns på öarna.
Vi känner till en massa surfspots för alla typer av surfare, från nybörjare till avancerad. Det spelar ingen roll om du ska träna på din första gröna våg eller om du vill ha mer spray från din cutback – vi kan visa dig de bästa ställena att göra det på!

Du har hört om fantastiska revsurfsspots på Kanarieöarna, men oroas av, men sällsynta, farorna av att surfa off rev?

Oroa dig inte! Våra guider kommer att ta dig till surfspotsen som passar din nivå. Dem kommer noggrant att förklara surfspotet för dig och dem kommer vissa dig strömmarna samt var du kommer i och ur vattnet.

 

Du är lite osäker om vår surfguidning är det rätta för dig än, eftersom du inte har så mycket surferfarenhet?

Våra surfguidningar är alltid anpassade för att passa dina surfkunskaper. Guidningen innehåller alltid detaljerad videocoaching, en FÖRKLARING av surfspotet och surflektioner som innehåller både teori och praktik.

Tips: uppgradera din avancerade surflektion till en surfguide trip och experience mer äventyr och se mer intressanta och spännande sidor av Kanarieöarna.

Alla surfguidningspaket innehåller: surfutrustning (Billabong våtdräkt, NSP och Surftech surfbräda, etc.), teoretisk och praktisk instruktion, videocoachning, transfer till de bäst passande surfspotsen, transfer till ditt boende och en försäkring.

Priser och Program

Vi har satt ihop flera olika surfguidningspaket, passande för alla, från semestersurfare till den surfberoende.

1 dag basic surfguidning (5h) - 49 euro

1 dag intensiv surfguidning (7,5h) - 69 euro

5 dagars surfguidning (minst 3 deltagare)
Under fem dagar kommer vi åka till de bästa surfspotsen på Fuerteventura. Vi kommer att sova i ett tält eller i en lägenhet under 3 dagar. Vi kommer även att åka till någon av de andra Kanarieöarna (Lanzarote, Los Lobos, La Graciosa).
(innehåller ett minimum på två videocoachningar)

10 dagars (2 veckor) surfguidning (minst 3 deltagare)
Under den första veckan kommer vi att spendera 5 dagar på de bästa surfspotsen tillgängliga på Fuerteventura. Vi kommer att sova i ett tält eller i en lägenhet under 3 dagar.
Under den andra veckan kommer vi att åka till någon av de andra Kanarieöarna (Lanzarote, Los Lobos, La Graciosa) där vi kommer att bo i en lägenhet.
(innehåller ett minimum på fyra videocoachningar)

Datum för Surfguidning
Vår surfskola kör surfkurser året om på Fuerteventura. För att ha de bästa förberedelserna erbjuder vi surfgudning under en viss tid på året.
1. oktober till den 19. majBookmark and Share