Surfing - Surfskolas Filosofi

"ORTO MODO" är spanska och betyder "annat sätt" . ORTO MODO det är vi, detta är vårt sätt att leva. ORTO MODO är mer än ett namn, det är vår filosofi!

Var och en av oss har olika tankar om att leva på annat sätt. Men en sak har vi gemensamt: Kärleken till havet. Den elementära kraften, dimensionen, mystiken och evigheten i havet, inspirerar människan att drömma och att gå utanför sina gränser i alla tider.

Från alla vattensporter ingen är mer elementär, ren och nära bunden till energin i havet än att surfa. Vi på ORTO MODO har tagit vårt beslut. Detta är vårt liv. Havet är vårt liv.

Vi är "Inspired by the Ocean".

Vi är inte ett stort resebolag, vi är personer som följer sin passion. Vi vill dela med oss av vår passion till dig.

Surfing - en kunglig sport in forntida Hawaii, en högt betalande Professional sport, en livsstill och ett äventyr in the back of beyond - surfing är en passion som miljoner av människor runt om världen följer. Den enorma känslan av riding med en vägg av vatten, att vara ett med naturens krafter kan inte beskrivas. Surfing förenar olikt kulturer, religioner och folk av olika åldrar. Surfing är en passion.

Vi vill att du, oavsett din ålder, hur mycket du har surfat och hur bra du är, har roligt när du surfar och lär dig så mycket som möjligt om surfing och självklart med maximal säkerhet!

Hur uppnår vi dessa mål?
Våra surflektioner bygger på många års erfarenhet och den moderna undervisningsmetoden av British Surfing Association (BSA). Våra kurser är designade av idrottsforskare.  Vi övervakar ständigt kvaliteten av de lektionerna för att göra det bättre.

Varje dag väljer vi surfstrand baserat på din surfnivå. Endast optimala våg och vindförhållanden enligt din surfnivå låter dig göra enorma framsteg i att lära dig surfa.

Vi har ett stort utbud av nya och moderna surfutrustningar (Billabong våtdräkt, NSP och Surftech surfbräda, etc.), för att kunna ge varje surfare utrustning som passar bäst för deras kompetens.

Alla våra surfinstruktörer är certifierade av British Surfing Association (BSA). De är också kvalificerade badvakter certifierad med Surf Life Saving Association (SLSA). Varje instruktör har minst 2 års erfarenhet av surf undervisning.

Våra instruktörer är väldig motiverade, för var och en av dem surfing är mer än bara en sport, det är livets mening! Det innebär mer än att rider på en våg, det är roligt att upptäcka nya platser, äventyr, träffa nya människor och att ha vänner runt om i världen. Vi vill att du ska bli en del av det!

Vilka är våra styrkor?
Förutom nybörjarkurs är vår surfskola specialiserad på mellannivå och avancerad surflektioner och surfguidning. De avancerade lektioner - oftast försummas från andra surfskolor – som är vår styrka!

Du vill stå upp på en surfbräda men har aldrig surfat förut?
Våra surfkurser är baserade på vettiga, strukturerad inlärningssteg som bygger på varandra och garanterar en bekväm och säker surfing. Vi vidhåller en surfinstruktör på 6 eller max 7 elever. Endast i små grupper kan våra surfinstruktörer träna varje elev individuellt.

Du har redan tagit några surflektioner och har surfat din första vita våg men vill ha mer?
Du har redan surfat gröna vågor men inte har tillräckligt fart för din första sväng?
Du har bara fått en kort semester och vill surfa så mycket som möjligt, men vet inte vart du ska gå?


Då rekommenderar vi vår mellannivå eller avancerad surfkurs! Vi använder bara surfinstruktörer som är certifierade för avancerade lektioner (min. BSA nivå 2 instruktör). De har också minst 3 års erfarenhet specifikt i undervisning för avancerade surfare.
Från att nå lineup till din första neddragning kommer de att vägleda dig i teori och praktik.

Är detta allt?
Nej!
Videocoaching. Nästan varje surfskola erbjuder detta, men bara ett fåtal verkligen gör det. Våra surflektioner innehåller, beroende på ditt paket, minst en detaljerad videocoaching. Vare sig du är nybörjare eller en professionell surfare, rörelse korrigering i slowmotion, gör att alla surfare surfar mycket bättre, under en kortare tid.

Våra surfkurser inkluderar också intressanta och tekniska teorilektioner. Från att förstå strömmar och lära sig att hantera dem, tidvatten, vind, våg utveckling och surfteknik, till surfbräda design och surfhistoria.
Åtminstone en gång i veckan har vi extra theori lektioner på vårt kontor i MorroJable om tidsvatten, vind, strömmar, vågens uppkomst, hållbarhet, strand och miljö skydd.

Vi kontrollerar ständig kvaliteten på våra surflektioner, till exempel med våra återkopplingsformulär. Vi vill ha dina åsikter efter dina surflektioner, så att vi kan bli bättre och att du kan få bästa möjliga och roliga på din surfsemester.

Alla surfkurser innehåller: surfutrustning (Billabong våtdräkt, NSP och Surftech surfbräda, etc.), teori och praktisk undervisning, videocoaching, transport till dem mest lämpliga surf platser, transport till ditt boende och även försäkringar.
BILLABONG
Blue Tomato Online Surf Shop

Bookmark and Share