Surfguidning på Fuerteventura

Mike  Perfekt vågor med vänner surfa!

Du har en veckas semester och du vill surfa så många bra vågor som möjligt, men du vet inte vart de finns?

Tack vare vår mångåriga erfarenhet av Kanarieöarna – speciellt Fuerteventura och Lanzarote– kan vi guida dig till de bästa surfspotsen för dagen. Du kommer att bli överraskad av hur många oupptäckta surfspots det finns på öarna.
Vi känner till en massa surfspots för alla typer av surfare, från nybörjare till avancerad. Det spelar ingen roll om du ska träna på din första gröna våg eller om du vill ha mer spray från din cutback – vi kan visa dig de bästa ställena att göra det på!

Du har hört om fantastiska revsurfsspots på Kanarieöarna, men oroas av, men sällsynta, farorna av att surfa off rev?

Oroa dig inte! Våra guider kommer att ta dig till surfspotsen som passar din nivå. Dem kommer noggrant att förklara surfspotet för dig och dem kommer vissa dig strömmarna samt var du kommer i och ur vattnet.

Våra surfguidningar är alltid anpassade för att passa dina surfkunskaper. Guidningen innehåller alltid detaljerad videocoaching, en FÖRKLARING av surfspotet och surflektioner som innehåller både teori och praktik.

Tips: uppgradera din avancerade surflektion till en surfguide trip och experience mer äventyr och se mer intressanta och spännande sidor av Kanarieöarna.

Nytt: radio hjälm coaching! Radio hjälm coaching kan du vår surfa guide medan du surfar på vågen, säger när du måste göra det drag. Så det är lätt att korrigera rörelser för svängar och svåra manövrar att lära!

exempelvis för 5 dagars surfguidning

Under fem dagar kommer vi åka till de bästa surfspotsen på Fuerteventura. Vi kommer att sova i ett tält eller i en lägenhet under 3 dagar. Vi kommer även att åka till någon av de andra Kanarieöarna (Lanzarote, Los Lobos, La Graciosa).

surfguidning Priser och Datum

1 dag privat surfguidning (5 - 7,5h) - 149€

Vår surfskola kör surfkurser året om på Fuerteventura. För att ha de bästa förberedelserna erbjuder vi surfgudning under en viss tid på året: 1. oktober till den 19. maj. Vår surfingguide riktar sig till surfare med egen surfingutrustning som redan har goda grundkunskaper i att surfa gröna (obrutna) vågor. För att vi verkligen ska kunna svara individuellt på våra surfgästers behov och önskemål erbjuder vi endast surfguidning som en privat kurs.

Vi har satt ihop flera olika surfguidningspaket, passande för alla, från semestersurfare till den surfberoende.

Alla surfguidningspaket innehåller: surfutrustning (Billabong våtdräkt, NSP och Surftech surfbräda, etc.), teoretisk och praktisk instruktion, videocoachning, transfer till de bäst passande surfspotsen, transfer till ditt boende och en försäkring.

Du är inte säker på om vår surfguide är rätt surfpaket för dig?
Känner du redan till vår surfkurs för avancerade och erfarna surfare?

Vill du utforska Fuerteventura på egen hand efter surfguiden? Känner du redan till vår Landrover Defender renatl-tjänst "Back to Fuerte"? Här kan du hyra ett terrängfordon med en ombyggd husbil!