Fuerteventra och Kanarieöarna

Ett namn som öarna verkligen förtjänar. Under den europeiska höst- och vintersäsongen erbjuder öarna kanon bra surf vid stränderna och vid reven på Fuerteventura och Lanzarote för alla surfare. Från nybörjare till de avancerade.

Vår- och sommarsäsongen på öarna erbjuder de perfekta förutsättningarna för nybörjare och medelsurfare. Medelhöga vågor, 100 procent sol garanti, turister från hela världen och romantiska solnedgångar, gör Fuerteventura och Lanzarote till den perfekta platsen för att lära dig och utveckla din surfing.

Lanzarote

Svart sand, grön kaktus fält och Cesar Manrique… Lanzarote har öarna med de yngsta vulkanerna på Kanarieöarna och ger vackra små fiskebyar, många platser med kultur och konst, några av de bästa surfställen i Europa och några riktiga gömställen att surfa på, Pssst ...!

Fuerteventura

Ensliga stränder, grusvägar som aldrig tar slut, 365 soldagar per år – välkommen till Fuerteventura!
Fuerteventura, som är nästan lika stor som Teneriffa, är glest befolkad. En plats av motsatser - kristallklart vatten, vit sand, turist hype och slutet av världen gränsar nära. En grov skönhet där du kommer att ha en liten smak av äventyr varje dag.